CardioSOS

Fes la teva comanda per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 805 50 22 per a més informació

 

1 mascareta higienica adult
2 mascareta higienica infantil
3 mascareta kn95
4 mascareta ffp2
5 sensor termic termosen
6 termometre jumper
7 gel desinfectant
8 pantalla proteccio covid
9 buzos proteccio
10 guants latex
 

 

 

sanity zone

Què és l'ozó?

L'ozó és un gas natural universalment conegut per les seves propietats que eliminen el 99,98% dels gèrmens:

• És un microbicida ja que mata els bacteris mitjançant lisi cel·lular.
• Elimina els virus, els quals són prèviament desactivats i tot seguit destruïts.
• Destrueix les molècules de naturalesa orgànica (fongs)
• Provoca la destrucció dels compostos volàtils presents en els grups portadors d'olors, és a dir que no cobreix les olors sinó que els elimina.

Per aquestes propietats l'ozó s'utilitza a tot el món per a la desinfecció tant d'ambients com d'aigua

 

 

Com es produeix l'ozó?

Es produeix artificialment mitjançant generadors d'ozó.

Els nostres generadors d'ozó Sanity System converteixen l'oxigen en ozó, saturant l'ambient completament per a l'eliminació de bacteris, virus, fongs i espores causants de les males olors, per després reconvertir l'ozó a oxigen.

A l'any 1982, als estats units, l'ozó va ser reconegut com un gas segur inclús per a l'ús alimentari per la U.S Food and Drugs-Administration (FDA)

como funciona

Aplicacions

Sanity System es pot utilitzar tant en indústries com a la llar, destacant 3 branques de major importància:

tabla aplicaciones ok

 

Avantatges

• Maxima higienització, desactivació i destrucció de gèrmens (virus, bacteris i fongs)
• No cobreix els olors, els elimina
• És segur. Una vegada que es desinfecta l'espai, automàticament reconverteix l'ozó en oxigen, sense deixar traces i purificant l'aire.
• No danya els interiors
• Innocu per a la salut i l'ambient. No utilitza productes químics i no deixa residus ni traces d'ozó a l'ambient
• Màxim poder de penetració. L'ozó penetra completament als ambients, arribant a llocs inaccesibles per mètodes convencionals.
• Redueix costos.

ventajas logos

Els nostres productes

SANY CAR

El nostre generador d’ozó Sany Car elimina els bacteris i els al·lèrgens del vehicle, les males olors de naturalesa orgànica i inorgànica com ara fumar, menjar, animals, etc.

Sany Car és el dispositiu ideal per desinfectar i desodoritzar tant l’interior com tot el sistema d’aire condicionat de tot tipus de vehicle: cotxes, autocaravanes, tot terreny, ambulàncies, cotxes mèdics, furgonetes, camions...

El seu exclusiu “Sistema segur” permet reconvertir l’ozó residual en oxigen d’una forma segura, ràpida i completament automatitzada. Gràcies a aquest dispositiu, és possible lliurar i tornar a utilitzar el vehicle just després de finalitzar el tractament.

• Fins a un volum màxim de 50 metres cúbics
• Compacte i silenciós
• Completament automàtic

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 4,5 KG
Volum màxim tractat: 50 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

 • 3 programes predefinits (20, 27 y 42 minuts)


sany car 1
sanity foto coche

 

SANY MED 80

• Generador d'ozó per a espais tancats de poca superfície (fins a 80 metres cúbics).
• Genera d'1 a 3 PPM d'ozó (màxima saturació ambiental)
• Recomanat per a ambulàncies o vehicles sanitaris

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 4,5 KG
Volum màxim tractat: 80 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

- Ambients 20 metres cúbics - Durada: 34 min.
- Ambients 50 metres cúbics - Durada: 50 min.
- Ambients 80 metres cúbics - Durada: 90 min.

 

sany med 80 1

sany med 80 3


sany med 80 2

 

 

SANY PLUS

• Generador de ozó per a espais tancats de major superfície (fins a 400 metres cúbics).
• Genera entre 1 a 3 PPM d'ozó (màxima saturació ambiental)
• Ideal per a espais públics, d'atenció a persones, clíniques dentals, hospitals, comissaries, parcs de bombers, pavellons de cirurgia i consultes en on la higiene l'ambient és primordial per evitar contagis de malalties, contaminacions creuades, etc. Jardins infantils, col·legis, línies productives de aliments, casinos, packing, etc.

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 14 KG
Volum màxim tractat: 400 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

- Ambients 100 metres cúbics - Durada: 37 min.
- Ambients 200 metres cúbics - Durada: 47 min.
- Ambients 400 metres cúbics - Durada: 87 min.

 

sany plus 1

sany plus 3

 sany plus 2

 

 

SANY WATER PLUS

• Generador d'ozó per a espais tancats de superfície mitjana (fins a 400 metres cúbics) i per a petites quantitats d'aigua.
• Genera entre 1 a 3 PPM d'ozó (màxima saturació ambiental)
• La seva doble funció permet el sanejament d'habitacions amb ozó en estat gasós com la higienització de superfícies mitjançant rentat amb aigua ozonitzada.

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 15 KG
Volum màxim tractat: 400 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

- Ambients 10 metres cúbics - Durada: 10 min.
- Ambients 20 metres cúbics - Durada: 20 min.
- Ambients 100 metres cúbics - Durada: 90 min.
- Ambients 200 metres cúbics - Durada: 120 min.

Aigua 2 litres - Durada: 5 min.
Aigua 5 litres - Durada: 6 min.
Aigua 10 litres - Durada: 10 min.

 

sany water plus 1

sany water plus 3


sany water plus 2


Inactivació de virus i bacteris amb el tractament d'ozó

icono pdf

Descarrega't un arxiu PDF amb un llistat d'alguns dels virus i bacteris que es capaç d'eliminar el nostres sistema de desinfecció amb ozó

 

 

 

coronavirus covid19 igualada cardiosos

Des que el passat 30 de gener la Organització Mundial de la Salut declarés l'existència d'un risc de salut pública d'interès internacional, sota les regulacions del Reglament Sanitari Internacional, per l'extensió del coronavirus SARS- COV-2, que produeix la malaltia COVID -19, les autoritats sanitàries han insistit que les recomanacions en matèria de prevenció són les més eficaces per evitar el contagi.

 

Des del Ministeri de Sanitat recorden que la transmissió del nou coronavirus es produeix per contacte estret amb les secrecions respiratòries de la tos o l'esternut d'una persona malalta, assenyalant que aquesta transmissió per l'aire és poc probable si ens trobem a un o dos metres de la persona afectada. Per això, per evitar que el virus es segueixi estenent, des del Ministeri de Sanitat recomanen rentar-se les mans amb freqüència, evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca (les mans faciliten la seva transmissió), i al tossir o esternudar, cobrir-se el boca i el nas amb el colze flexionat o amb un mocador d'un sol ús.

 

Mesures per a pacients cardíacs

Seguir aquestes mesures de precaució és especialment important per als majors de 65 anys i els pacients amb malalties debilitants prèvies com malaltia coronària, insuficiència cardíaca i respiratòria, hipertensió arterial o diabetis. La raó és que aquest col·lectiu pot tenir una resposta immune deficitària per tenir les defenses compromeses, i això pot complicar el quadre clínic. A el mateix temps, el propi coronavirus pot empitjorar la malaltia coronària a el donar-se una infecció respiratòria a l'igual que passa amb altres virus respiratoris com la grip.

"Qualsevol infecció, també la causada pel COVID-19, produeix una sobrecàrrega per al cor", assenyala el Dr. Juan Cosín, president de l'Associació de Cardiologia Clínica de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC). "Si un pacient presenta una malaltia prèvia, com ara insuficiència cardíaca, el cor en aquesta situació empitjorarà el seu funcionament, la qual cosa pot produir una congestió (acumulació de líquid) en els pulmons, el que complicarà la respiració i probablement el curs de la infecció respiratòria, augmentant les probabilitats de complicacions ", afirma.

D'altra banda, el Dr. Cosín explica que "Es coneix que la infecció per COVID-19, a més de sobrecarregar el cor, pot produir un dany directe infecciós / inflamatori sobre el múscul cardíac, el que coneixem com miocarditis, que depenent de la afectació pot empitjorar la funció de bomba de el cor i empitjorar el pronòstic del pacient ".

Pacients afectats

Si s'entra en contacte amb el virus, poden passar fins a dues setmanes abans que apareguin els símptomes després de la incubació. Aquests són febre, tos i dificultat per respirar. En cas que s'hagi tornat d'alguna zona afectada i es tingui bon estat de salut, des del Ministeri de Sanitat recomanen portar una vida normal. Però si en els 14 dies posteriors a la tornada de el viatge es desenvolupen símptomes com els descrits, la recomanació és quedar-se a casa i contactar amb els serveis de salut telefònicament trucant a l'112.

A més, des del Ministeri de Sanitat han habilitat telèfons d'informació per resoldre els dubtes que puguin sorgir.


Font: Fundación española del corazón

 

 

header curs epi
 
Curs segons llei en vigor la Llei 31/95, de prevenció de riscos laborals. El personal de les empreses haurà de tenir la formació necessària, ser suficients en nombre i disposar del material adequat per tal de fer front, inicialment, a les emergències sobrevingudes dins de l'espai laboral.
 
ADREÇAT A: 
Personal designat per l'empresa, encarregat d'anar al lloc on s'ha produït l'emergència a fi d'eliminar-la o evitar que es propagui. És a dir, són les persones que, amb formació i ensinistrament, mitjans tècnics necessaris i adoptant les mesures d'autoprotecció adequades, intentaran minimitzar la emergencia sobrevinguda.
 
OBJECTIUS:
Formació per adquirir coneixements teoricopràctics sobre aspectes bàsics d'actuació davant d'una emergència o accident, consignes segons el PAU o el PLA D'EMERGÈNCIES en cada cas, i extinció d'incendis amb extintors o utilització de les BIE's
 
CONTINGUTS:
• Aspectes bàsics d'actuació davant d'una emergencia o accident laboral
• Consignes d'actuació segons el PAU (Pla d'Autoprotecció) o PLA D'EMERGÈNCIES
• Extinció d'incendis amb extintors i/o BIE's
 
LOCALITZACIÓ:
Els cursos es podrán realizar a les intal·lacions de cada client o al camp de foc ubicat a Castellolí (Barcelona).
 
contenidor foc cardiosos
 
 
 Disposem d'un contenidor de formació per al correcte desenvolupament d'aquest curs

 

 Cursos amb dues parts ben diferenciades, una de teòrica i una altra de pràctica (totes dues presencials), amb una durada que es determinarà segons les necessitats de l'empresa i que poden ser d'entre 4 i 6 hores.

 

 descarregar pdf ok2Descarrega't un arxiu PDF amb la informació d'aquest curs

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Sempre es parla de la Macarena i Bob esponja com cançons de referència per practicar maniobres de RCP, però realment hi ha prop de 50 cançons que ens poden ajudar a salvar vides.

La clau està en el ritme de la cançó, que ha de ser de 100 pulsacions per minut. Aquest ritme és l'adequat per realitzar les compressions de la reanimació cardiopulmonar.

El New York Presbyterian Hospital va publicar una playlist amb cançons amb un ritme de 100 pulsacions per minut per ajudar a practicar la reanimació en persones que estan patint d'una parada cardíaca.

 

Aquest és el llistat complet de les cançons:

1. Just Dance - Lady Gaga, Colby O'Donis
2. Something Just Like This - The Chainsmokers, Coldplay
3. Rumour Heu It - Adele
4. Sorry - Justin Bieber
5. Hang With Me - Robyn
6. Okay - Holy Ghost!
7. Closer - POWERS
8. Say You'll Be There - Spice Girls
9. I Will Survive - Gloria Gaynor
10. Rock Your Body - Justin Timberlake
11. Stayin 'Alive - Bee Gees
12. Cecilia - Simon & Garfunkel
13. Hard To Handle - The Black Crowes
14. Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd
15. MMMBop - Hanson
16. Gives You Hell - The All-American Rejects
17. Heartbreaker - Mariah Carey, Jay Z
18. Who 's That Girl - Madonna
19. Fast Car - Tracy Chapman
20. Fly - Sugar Ray
21. Rock This Town - Stray Cats
22. Hips Do not Lie - Shakira, Wyclef Jean
23. You Can not Hurry Love - Phil Collins
24. Notorious B.I.G. (Feat. Lil 'Kim & Puff Daddy) - The Notorious B.i.g, Lil' Kim, Diddy
25. Work It - Missy Elliot
26. What 's Going On - Marvin Gaye
27. Suddenly I See - KT Tunstall
28. This Is not A Scene, It 's An Arms Race - Fall Out Boy
29. Body Movin '- Beastie Boys, Fatboy Slim
30. Walk Like an Egyptian - The Bangles
31. Dancing Queen - ABBA
32. Heart and Soul - T'Pau
33. Another Brick in the Wall, Pt. 2 - Pink Floyd
34. Quit Playing Games (With My Heart) - Backstreet Boys
35. Five To One - The Doors
36. Crazy - Gnarls Barkley
37. Spirit In The Sky - Norman Greenbaum
38. Girls Just Want to Have Fun - Cyndi Lauper
39. The Book of Love - The Monotones
40. (Sittin 'On) The Dock Of The Bay - Otis Redding
41. Is not No Mountain High Enough Feat. Marvin Gaye i Diana Ross - Kris ing
42. Man in the Mirror - Michael Jackson
43. Hey, Soul Sister - Train
44. Float On - Modest Mouse
45. Crazy in Love - Beyoncé, Jay Z
46. ​​One Week - Barenaked Ladies
47. History of Rap (feat. Justin Timberlake) - Jimmy Fallon, Justin Timberlake